Dawidex Posted March 9 Share Posted March 9 Witam czy na tych aukcjach to są oryginalne części bmw ? Z tego co słyszałem nie oryginalnych nie ma co kupować pytałem w bmwstore to dostalemnodpowiedz że nie mają ani u siebie ani w magazynie w Niemczech więc jest chyba problem z dostępnością znalazłem na ebay 3 aukcje ale czy to oryginały i czy warta to zamówić, Link 1 ebay Link 2 Link 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidex Posted March 9 Author Share Posted March 9 Witam pytałem tych sprzedawców z eBaya dostałem odpowiedź że są to oryginały , itp próbowałem wcześniej zamówić w bmwstore to zworcili mi pieniądze i odpowiedź że nie mają ani u siebie w magazynie ani w Niemczech. Spróbowałem teraz zamówić z sklepu oryginalne części zobaczymy co będzie jak tu bedzie to samo pozostają te aukcje z ebaya , nie wiem czy to prawda prawda słyszałem że jest problem z tymi częściami ostatnio a w pl nie raz przychodzi zamiennik w pudełku z oryginału bmw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted March 12 Share Posted March 12 Kup tam, gdzie ktoś gwarantuje że to oryginał. Retailer/dealer BMW. nie mają na stanie pewnie chwilowo, miałem taką samą sytuację z czujnikiem położenia pałka rozrządu. W końcu przyszedł 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts