zituus Posted August 19, 2022 Share Posted August 19, 2022 Cześć! Stoję przed naprawą kluczyka od Astry J a raczej wymianą transpondera ponieważ ma wyrwaną dziurę do tego stopnia że drut jest mniejsze kawałki i do tego jakby było mało oderwana jest całkowicie nóżka łącząca drut z płytką PCB resztę sprawdziłem miernikiem i jest ok. Znalazłem takie ogłoszenie które mi najbardziej pasuje, sprzedawca deklaruje 2,36Mh indukcyjności na innym ogłoszeniu znalazłem to samą ale już pisało 35 Ω. Na oryginalnej jest liczba 213 i na internecie znalazłem informację, że cewka opla ma 25-28Ω więc ta którą znalazłem powinna bez problemu zadziałać i odpalić auto Może ktoś coś doradzić? z góry dziękuję! Niestety ale informacji na temat elektryki i elektroniki samochodowej znaleźć jakieś informacje to ciężka sprawa duża większość nawet nie chce nakierować a co dopiero dobrze doradzić 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts