Lukaszekzst Posted February 1 Share Posted February 1 (edited) Hejka szukam pomocy a mianowicie jestem posiadaczem e60 m54b30 autem zrobiłem około 1k km po czym zrobiłem porządny serwis itd itd. po wymianie uszczelki pokrywy zaworów (bo się lało ) dzień po wyskakuje check 2882 adaptacja blok pierwszy. Co mogło pójść nie tak czy to jakiś zbieg okoliczności ? Zamowilen zestaw od Bachusa(odmy ) czekam aż przyjdzie ale dziwne mi to jest skoro przez miesiąc nie było żadnych błędów i nagle takie coś. Nie czaje o co chodzi skoro przez miesiąc było okej dopoki nie wymieniłem uszczelki .. auto schodzi do 550 obr i drży, zapłon nie wypada auto ma moc i odpala normlanie pozdrawiam Edited February 1 by Lukaszekzst Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taran Posted February 28 Share Posted February 28 Może zobacz czy nie nalało Ci się oleju gdzieś na świece? Jest szansa że puszcza gdzieś uszczelka i masz ubogą mieszankę? Skasuj adaptacje i pojeździj jakieś 20 km aż się ustawią na nowo. Jak to nie pomoże to pewnie gdzieś ta uszczelka puszcza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts